Tule mukaan kampanjaan!

Työ aluevaltuutettuna alkaa – Kiitos äänestäjille!

23.1.2022 oli historiallinen ja todella jännittävä aluevaalipäivä. Vihreät saivat Etelä-Savossa aluevaltuustoon kolme valtuustopaikkaa.

Vihreiden valtuustoryhmän muodostavat aluevaltuutetut Heli Järvinen Savonlinnasta, Veli Liikanen Mikkelistä ja Maisa Juntunen Kangasniemeltä sekä vara-aluevaltuutetut Riikka Peni Mikkelistä, Mika Majamäki Pieksmäeltä ja Maire Kolimaa Mikkelistä. Aluevaltuustolla on tiedossa helmikuulle ainakin kaksi valmistavaa seminaaria. Ensimmäinen aluevaltuuston kokous on 1.3.

Innolla ryhdyn hoitamaan tätä tärkeää ja historiallistakin luottamustehtävää. Lämmin kiitos tästä mahdollisuudesta kaikille äänestäjille! Ollaan yhteyksissä!

Sinuakin tarvitaan!

Vaalikampanjaa tehdään porukalla ja on tärkeää, että mukana on erilaisia ihmisiä omine näkökulmineen. Kampanjaan voi osallistua monin eri tavoin omien kiinnostusten ja resurssien mukaan; tähän mennessä olemme esimerkiksi suunnitelleet yhdessä kampanjan kiertuetta, ulkoasua ja tapahtumia. Jos teemani puhuttelevat toivon todella, että lähdet mukaan kampanjatiimiini!

Kerro lisää itsestäsi ja ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella

Yhteystiedot

sähköposti: info@maisajuntunen.fi

puhelin: 050-3378211

Facebook: facebook.com/maisajuntunen

Twitter: twitter.com/maisajuntunen

Instagram: instagram.com/maisajuntunen

Tulevat tapahtumat

[calendar id="416"]